Onze producten worden opgehaald

Tuinscherm Universeel

€ 32,10 € 37,00

Tuinscherm Universeel gebogen

€ 33,40 € 39,00

Tuinscherm Elegant

€ 45,30

Tuinscherm Elegant gebogen

€ 51,60

Tuinscherm Deluxe

€ 65,46

Tuinscherm Deluxe gebogen

€ 74,00

Tuinscherm Diamant

€ 82,60

Tuinscherm Belvedere

€ 84,93

Tuinscherm Sicilie

€ 85,60

Tuinscherm Belvedere gebogen

€ 87,50

Tuinscherm Diamant gebogen

€ 89,10

Gratis verzending vanaf 1000 euro !

Geimpregneerd hout

De geimpregneerde tuinschermen van Tuinhoutstock zijn ideaal voor het creëren van een mooie afscheiding in uw tuin.
U heeft de keuze tussen klassieke rechte tuinschermen of afgewerkt met een boog.
Deze plankenschermen recht zijn gemaakt van geimpregneerd hout, waardoor uw erfafscheiding een levensduur heeft van minimum 15 jaar. De schuttingdelen variëren in plankrichting (horizontaal, verticaal, diagonaal, lamellen) en breedte van de planken. Dankzij de rabatplanken / blokhutprofielen kan u de afrastering volledig aanpassen in functie van de gewenste hoogte en lengte.
Niet alleen garandeert dit tuinscherm uw privacy, het zorgt ook nog eens voor een mooi afgewerkt geheel. U kunt kiezen uit tuinschermen met een heel verschillende uitstraling, variërend van klassiek tot moderne of meer natuurlijke varianten.

Bekijk het gamma van Belvedere, Elegant, Universeel, Deluxe, ... schermen en ontdek de verschillende mogelijkheden. Elk scherm heeft zij eigen voordelen en is volgens type beschikbaar in verschillende hoogtes en breedtes. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid in het opstellen van uw perfecte omheining.

Voor de plaatsing van deze schermen heeft u bovendien ook de keuze tussen houten, aluminium, metalen en betonpalen. Deze palen kunnen ook beschikbaar zijn met een gleuf, waardoor deze schermen heel makkelijk zelf te plaatsen.
Ook een betonplaat onderaan behoort tot de mogelijkheden, ongeacht uw keuze van paal.