Onze producten worden opgehaald

Afromosia Planchet

€ 113,90 / m²

Eik fijnbezaagde plank

€ 16,58 / plank

geïmpregneerd Grenen Blokhutprofiel

€ 21,60 / m²

geïmpregneerd Grenen Siding

€ 22,60 / m²

Europese Lariks blokhutprofiel

€ 22,61 / m²

Eiken Planchet

€ 37,00 / m�

Thermowood Design

€ 39,35 / m²

Eiken sidings

€ 40,70 / m�

Siberisch Lariks Siding

€ 41,20 / m²

Ceder Shingels

€ 52,00 / m²

Thermowood Blokprofiel

€ 64,65 / m²

Ceder Planchet

€ 79,15 / m²

Gratis verzending vanaf 1000 euro !

Gevel

De gevel is een van de belangrijkste elementen van een gebouw. Het beschermt het gebouw tegen de weersinvloeden en zorg ook voor de algemene uitstraling ervan. Met een houten gevel geeft u uw huis of schuur een natuurlijke uitstraling. Hierbij is materiaalkeuze erg belangrijk.
Materialen die lang meegaan, hebben een relatief lage milieubelasting omdat ze onnodig grondstoffengebruik tegengaan. Ook een goede gevelbekleding draagt bij aan een duurzaam resultaat, en voorkomt zo onnodige milieubelasting.
Tuinhoutmarkt levert duurzame houtproducten voor gevelbekleding, hout dat van nature bestand is tegen alle weersinvloeden.
De duurzaamheid van hout is onderverdeeld in 5 klassen waarin klasse 1 de hoogste duurzaamheid is. De geselecteerde gevelbekledingen zijn terug te vinden in duurzaamheidsklassen 1, 2 en 3 waardoor onderhoud niet nodig is.

Bekijk ons volledige gamma houtsoorten voor gevelbekleding: afromosia ( afrormosia), padouk ( padoek-padouck), geimpregneerd grenen, siberisch lariks, thermowood, eik, ceder, itauba, en zoveel meer.
Ook voor niet vermelde houtsoorten kan u bij ons terecht.

Ook kunnen wij u voor alle houtsoorten helpen met alle maatwerk. Wens je een bepaald profiel zoals: blokhutplanken, sidigs, parallelogrammen of blokprofielen? Vraag ons hier zeker naar.